haine bebelusi, bebelusi, nou nascuti, body, salopete, costume, accesorii, botez, pantaloni, bluze, geci, tricouri, veste,treninguri, haine copii, trusou, bebe

Politica de confidentialitate

Noi suntem hotărâți să vă protejăm și să respectăm confidențialitatea așa că toate datele pe care ni le furnizați prin utilizarea acestui site sau telefonic vor fi prelucrate doar cu scopul de putea onora comenzile sau pentru anumite statistici și nu vor fi împărțite sau distribuite altor terți fără acordul dvs.

Această politică (împreună cu termenii și condițiile noastre de utilizare și orice alte documente la care se referă) stabilesc baza pe care datele personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați, vor fi prelucrate de noi.

Citiți cu atenție următoarele pentru a înțelege opiniile și practicile noastre privind datele dvs. personale și modul în care o vom trata. Prin vizitarea site-ului nostru acceptați și sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

 

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal CocoMoco
(Politica de confidențialitate)
Versiunea 1.2. din 24.05.2018

 

1. Introducere
1.1. Această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal face parte integrantă din Termenii și condițiile CocoMoco și se aplică datelor personale colectate sau utilizate prin intermediul domeniului www.cocomoco.ro (CocoMoco).
1.2. Activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal se desfățoară sub responsabilitatea COCOMOCO S.R.L. (“Administratorul site-ului”), în calitate de operator de date cu caracter personal, având sediul în Brănești, județul Ilfov, Str Unirii, Nr. 78, înmatriculat la Registrul Comerțului sub nr. J23/4032/2017, având cod unic de înregistrare 38034647, Email: contact@cocomoco.ro.

2. Tipuri de date personale pe care le putem colecta
2.1. Când îți creezi cont pe CocoMoco, îți solicităm adresa de e-mail. Această data este furnizată în mod direct de către fiecare utilizator, pentru a-și crea un cont valabil și pentru a putea beneficia de serviciile oferite de CocoMoco.
2.2. De asemenea, la crearea de cont vi se solicit permisiunea de a vă transmite mesaje electronice, prin e-mail, cu oferte si produse ale CocoMoco. Ne bazăm pe consimțământul dumneavoastra pentru această prelucrare. Vă puteți retrage în orice moment consimtământul pentru furnizarea acestor mesaje prin apăsarea butonului “Dezabonează-te” aflat în subsolul e-mailului.
2.3. Dacă dorești să achiziționezi un produs, îți solicităm: prenume, nume, adresa de livrare, număr de telefon. Dacă dorești să comanzi un produs care să fie livrat unui alt destinatar, îți vom solicita numele, prenumele, adresa de livrare si numărul de telefon al destinatarului ales. Utilizatorul este responsabil să se asigure că persoana sau persoanele ale căror informații le furnizează știu și acceptă modul în care CocoMoco utilizează informațiile lor. Scopul colectării este asigurarea livrării produselor către utilizator sau destinatarul ales de acesta, iar temeiul legal este derularea contractului (Termeni si conditii) dintre utilizator și COCOMOCO S.R.L.
2.4. După crearea contului, colectăm și prelucrăm date despre activitatea utilizatorului: comenzi plasate, adrese de livrare și de facturare salvate în contul de utilizator. Puteți edita oricând adresele de livrare și pe cele de facturare, din “Panoul de control”, disponibil în contul dumneavoastră.
2.5. Dacă doriți să returnați un produs, vi se solicit să completați formularul de retur prin care vi se solicită numele, prenumele, telefon, adresa de e-mail si detalii legate de produs. Restituirea banilor se poate face prin transfer in contul bancar sau prin mandate postal. Astfel, CocoMoco va prelucra contul IBAN sau numele, prenumele și adresa utilizatorului. Scopul colectării este restituirea plăților către utilizator, iar temeiul legal prenut prelucrarea datelor este derularea contractului (Termeni si conditii) dintre utilizator și COCOMOCO S.R.L.
2.6. Opțiunea “Atașează poze” este disponibilă doar pentru a atașa poze cu produsul pe care dotiți să îl returnați/înlocuiți. CocoMoco nu își asumă răspunderea pentru orice alte poze atașate.
2.7. Când trimiți feedback/ recenzii pe site, vi se solicităm să alegeți un nume de utilizator. Acesta va deveni vizibil pentru oricene alege să acceseze Site-ul CocoMoco.
2.8. Pentru a gestiona CocoMoco și pentru a vă oferi o navigare îmbunătățită, atât Administratorul Site-ului, cât și furnizorii noștrii de servicii au interesul legitim de a utiliza cookie-uri sau semnalizatoare web, pentru a colecta date agregate. Utilizarea de cookie-uri se face pentru a permite afișarea corectă a conținutului, crearea și reținerea de date de autentificare, personalizarea interfeței, îmbunătățirea serviciului prin implementarea și testarea de soluții tehnice. Astfel, este posibil ca prin modulele cookie sau tehnici similare să colectăm date personale precum: adresa IP; ID-ul dumnavoastră de cookie; navigatorul dumneavoastră de internet; locația dumneavoastră; paginile web pe care le accesați pe site;
2.9. Pentru optiuni si informatii suplimentare despre modul in care folosim modulele cookie si alte tehnologii de urmarire si modul in care le puteti controla va rugam sa consultati Politica de cookie-uri .
2.10. În lista de mai jos gasesti mai multe informatii despre modul de schimbare a setarilor legate de modulele cookie pentru navigatorul pe care il utilizezi:
https://www.google.com/intl/en/policies/technologies/managing/
http://support.mozilla.com/en-GB/kb/Cookies#w_cookie-settings
http://windows.microsoft.com/en-GB/windows-vista/Block-or-allow-cookies
http://www.apple.com/safari/features.html#security
2.11. Dacă nu mai doreiți ca CocoMoco să utilizeze datele personale oferite de dumneavoastră, ne puteți aduce la cunoştinţă acest lucru în orice moment, contactându-ne la contact@cocomoco.ro sau aveți posibilitatea să modificați sau să ștergeți datele asociate contului dumneavoastră direct din meniul principal, secțiunea “Panoul de control”.

 

3. Ce fel de informatii despre Utilizatori sunt publice?
3.1. Activități publice sunt orice acțiuni pe care le faci pe site-ul www.cocomoco.ro , care sunt proiectate să fie vizibile pentru alți vizitatori sau utilizatori ai Site-ului, inclusiv comentarii, recomandari, recenzii.
3.2. Administratorul Site-ului nu își asumă răspunderea pentru orice fel de datele astfel furnizate.
3.3. Când partajezi sau recomanzi linkuri către conținut de pe o platforma terță parte, acea acțiune și orice date pe care le distribui vor fi acoperite de politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a platformei respective.

 

4. Scopurile colectarii datelor cu caracter personal
4.1. Datele personale colectate de către Administratorul site-ului sunt prelucrate în scopuri care includ:
• Utilizarea serviciilor www.cocomoco.ro ;
• Primirea de informații despre produse, oferte si servicii ale CocoMoco;
• Stocarea preferințelor tale pentru interacțiunile și comunicările viitoare cu CocoMoco;
• îmbunătățirea serviciilor, testarea produselor și serviciilor noi;
• Gestionarea relațiilor cu partenerii contractuali CocoMoco;
• Facilitarea accesului la informații;
• îmbunătațirea comunicării;
• Analizarea și întelegerea interacțiunilor cu clienții;
• Răspunsul la întrebările dumneavoastră sau rezolvarea solicitărilor dumneavoastră legate de produse și servicii, precum și informarea dumneavoastră în legătură cu starea acestora;

Prelucrăm datele dumneavoastră personale numai în scopurile pe care vi le-am comunicat. Dacă le vom folosim în alte scopuri (apropiate), se vor aplica măsuri de protecție a datelor suplimentare și vor fi utilizate numai cu acordul dumneavoastră.

 

5. Partajarea datelor personale cu ceilalţi
5.1. Este posibil să partajăm datele dumneavoastră personale cu furnizori de produse, parteneri de afaceri şi alţi terţi în conformitate cu legea aplicabilă. Spre exemplu, CocoMoco ar putea să îţi ofere informații despre un produs sau să îţi ofere un serviciu într-un efort comun de comercializare cu o altă companie (partener de afaceri). Înţelegerile cu aceşti parteneri de afaceri vor limita scopurile pentru care datele tale personale pot fi folosite şi divulgate şi vor impune ca datele tale personale să fie protejate corespunzător. Te vom informa cu privire la existenţa unei astfel de relaţii şi la identitatea acestor companii, înainte de procesarea datelor tale pentru aceste eforturi comune de comercializare.
5.2. CocoMoco ar putea să divulge datele tale către alți parteneri de asistenţă pentru gestionarea datelor şi alte părţi care au o relaţie obligatorie cu CocoMoco, pentru oferirea serviciilor sale, de ex. firma de curierat- Cargus Romania (www.cargus.ro), în vederea livrării produselor, companie de găzduire web -Top Level Hosting Romania (www.tlh.ro);
5.3. În cazul în care vom primi o solicitare din partea organelor abilitate ale statului prin care este impusă dezvăluirea unor date cu caracter personal ale utilizatorilor, conform legii, suntem obligați să îi dăm curs.
5.4. De asemenea, îți vom comunica și ție datele (în cazul în care formulezi o cerere de acces la date). Totodată, începând cu data de 25 mai 2018, putem comunica datele tale și unui alt operator, la solicitarea ta pentru garantarea dreptului privind portabilitatea datelor (în măsura în care avem obligația și conform regulilor privind portabilitatea datelor aplicabile conform Regulamentului General privind Protecția Datelor începând cu de pe 25 mai 2018 și în condițiile tehnologice existente la momentul cererii tale).
5.5. CocoMoco va dezvălui datele personale numai în conformitate cu această Politică de confidențialitate şi/sau atunci când se impune acest lucru prin lege.

 

6. Drepturile tale
6.1. Dorim să te cunoaştem mai bine pentru a te servi mai bine. În acelaşi timp, respectăm alegerile tale cu privire la modul de utilizare a datelor personale. Conform legislației aplicabile, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supus unui process decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri, dreptul de opozitie, dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere, dreptul de a se adresa justiției și de a cere daune pentru încălcarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal.
• Odată ce ne-ai furnizat datele tale personale, ai acces în permanență la aceste informaţii.
• Ne poți solicita, în mod gratuit la adresa contact@cocomoco.ro, accesul la datele cu caracter personal, dreptul la portabilitatrea datelor tale sau rectificarea datelor dumneavoastră, precum și informatii despre tipurile de procesări efectuate. Puteți, de asemenea, să schimbați sau să ştergeți personal setările de confidenţialitate ale contului dumneavoastră CocoMoco, prin autentificarea în cont şi accesarea setărilor personale din secțiunea “Panoul de control”.
• Vă puteți retrage în orice moment consimțământul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră în scop de marketing direct. Puteți opta oricând pentru dezabonare/dezactivarea acestor comunicări.
• Puteți să vă adresați Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro) sau instanțelor pentru verificarea respectării drepturilor dumneavoastră.
• Conform legii avem obligația să răspundem, în cel mult o luna, solicitărilor legate de exercitarea drepturilor dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, în măsura în care ne adresați o solicitare conform celor de mai sus, vom reveni în scris folosind datele de contact pe care le deținem sau cele pe care le indicați în mod expres în cadrul solicitării dumneavoastră. În cazul în care, în funcție de complexitatea cererii nu putem implementa măsurile solicitate într-un termen mai mic de o lună, această perioadă poate fi prelungită, conform legislatiei aplicabile, cu maxim două luni. În această situație, veti primi o informare în termen de o lună de la primirea cerereii, cu privire la motivele întârzierii.
• Pentru orice solicitare legată de utilizarea datelor dumneavoastră personale, ne puteți contacta la:
Email: contact@cocomoco.ro;
Adresa: Brănești, județul Ilfov, Str Unirii, Nr. 78

 

7. Criteriile și perioada de stocare a datelor

7.1. Datele asociate contului tău și alte date furnizare prin intermediul aplicației vor rămâne în posesia COCOMOCO S.R.L. doar pe durata existenței serviciilor furnizate de CocoMoco și strict pentru respectarea cerințelor legale în vigoare (de ex., termenele de arhivare, legislație contabilă) și pentru protejarea drepturilor legale și intereselor Administratorului Site-ului. Dacă doriți să renunți la contul CocoMoco, în măsura în care datele nu vor mai fi necesare pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor Administratorului Site-ului, acestea vor fi șterse sau anonimizate. Datele anonimizate vor fi utilizate strict pentru analize statistice ulterioare.

 

8. Conectarea altor site-uri web

8.1. În timpul călătoriei tale online pe site-urile CocoMoco, poţi întâlni legături către alte site-uri pentru confortul şi informarea ta. Aceste site-uri pot funcţiona independent de CocoMoco şi pot avea propriile notificări, declaraţii sau politici de confidenţialitate. Îţi recomandăm să le treci în revistă pentru a înţelege cum pot fi procesate datele personale în legătură cu acele site-uri, întrucât nu suntem responsabili pentru conţinutul site-urilor care nu aparţin sau care nu sunt gestionate de COCOMOCO S.R.L. sau pentru utilizarea sau practicile de confidenţialitate ale acelor site-uri.

 

9. Cum îţi protejăm datele personale
9.1. Ne asumăm şi luăm în serios responsabilitatea noastră de protecţie a datelor personale pe care le încredinţați prin intermediul Site-ului, pentru a evita pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau accesul neautorizat.

 

10. Informaţii speciale pentru părinţi
10.1. Deşi nu avem ca public ţintă copiii sub 16 ani, vom respecta legile atunci când este necesară permisiunea părinţilor sau a tutorelui legal înainte de colectarea, utilizarea sau divulgarea informaţiilor cu privire la copii.
10.2. Recomandăm părinţlor să îşi asume un rol activ de supraveghere a activităţilor online ale copiilor lor. În cazul în care considerați că am colectat date personale de la persoane sub vârsta de 16 ani, contactați-ne la adresa contact@cocomoco.ro.

 

11. Modificări ale Politicii de confidenţialitate

11.1. Serviciile oferite de CocoMoco evoluează în permanenţă, iar forma şi tipul serviciilor oferite de CocoMoco se pot modifica din când în când fără aviz prealabil. Din acest motiv, ne rezervăm dreptul de revizui din când în când această politică de confidenţialitate. Orice modificări de conţinut vor fi postate pe Site sau vor fi trimise prin e-mail.
11.2. Noua Politică de confidenţialitate va intra în vigoare la data postării. Dacă nu eşti de acord cu politica de confidențialitate revizuită, trebuie să îţi schimbi preferinţele sau să ai în vedere întreruperea utilizării paginii www.cocomoco.ro. Dacă accesezi sau utilizezi în continuare serviciile noastre după intrarea în vigoare a acestor schimbări, înseamnă că eşti de acord să respecţi Politica tradede confidenţialitate revizuită.

 

12. Cum ne puteţi contacta
Contactează-ne la adresa contact@cocomoco.ro.

 

Feedback 🙂

Depunem eforturi constante pentru menținerea acestei pagini într-un format cât mai plăcut și vrem să ne asigurăm că tu ai înțeles cât mai bine ce este aici. Dacă totuși ai vreo întrebare te rugăm să ne scrii un mail la adresa contact@cocomoco.ro

Ultima actualizare 24 mai 2018

haine bebelusi, bebelusi, nou nascuti, body, salopete, costume, accesorii, botez, pantaloni, bluze, geci, tricouri, veste,treninguri, haine copii, trusou, bebehaine bebelusi haine bebelusi - x70 mocoalb - Haine bebelusi-Politica de confidentialitate